Peter Verhage en Martin van Waardenberg maken feature film over 'Ome Cor'

8 november 2022

Met een minimaal budget een onafhankelijke speelfilm produceren met een groot publieksbereik. Dát was de doelstelling die de Rotterdamse acteur Martin van Waardenberg en de Ridderkerkse regisseur Peter Verhage graag samen wilden bewerkstelligen. Het resultaat is de film ‘Ome Cor’, die binnenkort via diverse streamingdiensten te bekijken is.

De heren zijn er ook in geslaagd dertigtal topacteurs en BN’ers (o.a. Frank Lammers, Huub Stapel, Guus Meeuwis, Katja Schuurmans) te strikken voor deze veelbelovende komedie die op diverse toplocaties in Rotterdam is gefilmd.

De afgelopen drie weken voerden de heren via social media een originele promotiecampagne om de film onder de aandacht te brengen. Volgens deze campagne is de fanclub van Martin van Waardenberg woedend, omdat zij nog niks van dit project weten! Deze week landde ook de officiële trailer. En die belooft wat!

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

EVENEMENTEN