Lokale bedrijven

Online Video Producties

Productie,Corporate Video,Film Studio

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties.

Website

Blinibioscoop

Rental,Catering,Grip,Filmfestival,Bioscoop

De BliniBioscoop in Rotterdam brengt filmkunst en Oost-Europa samen en tracht mensen op die manier bekend te maken met de politieke, culturele en economische nalatenschap van de voormalige Sovjet-Unie en eigentijdse ontwikkelingen binnen de internationale betrekkingen.

Website

Ruckus Rental

Rental

Ruckus Rental. De meest professionele Audio – Visual rental van Rotterdam. Wij bieden hoogwaardige apparatuur voor film, tv, radio, eng en podcasts. Daarnaast bieden wij ons professioneel advies waar nodig.

Website

Groener Gras Producties

Productie,Corporate Video,Post Productie

Bij Groener Gras geloven we in zinvolle verhalen. We creëren met onze klanten creatieve visuele content en helpen zo bedrijven, overheden en merken om op een effectieve en innovatieve manier hun verhaal te vertellen en hun boodschap over te brengen.

Website

Vierhaven Studio

Film Studio,Fotografie,Podcasts

Film en Foto Studio in Rotterdam west nabij Metro Station Marconiplein en Ringweg Rotterdam. Beschikbaar per dag of halve dag.

Website

Snip Snap on Social

Corporate Video

Ontmoet contentbureau Snip Snap on Social. Likes vinden we leuk, maar resultaat nog leuker. Daarom maken we content die jouw merk het hele jaar door online onweerstaanbaar maakt en zichzelf uitbetaalt. Van strategie tot creatie: Snip Snap on Social snapt het.

Website

studio New West

Corporate Video

Hoe vertel je een verhaal over jezelf? Over wie je bent en wat je doet. Dit is precies waar wij met studio New West naar op zoek gaan bij het maken van een film. Authenticiteit kun je niet maken, maar alleen treffen. Door het stellen van de juiste vragen en een nieuwsgierige blik.

Website

Productiehuis Cruz

Productie

Productiehuis Cruz produceert audiovisuele- en podiumkunst projecten. Deze projecten zijn gebaseerd op actualiteiten, problematieken en taboethematieken in de maatschappij.

Website

Any Colour Post Production

Geluidsstudio,Grading,Postproductie

Post Productie Studio voor Sound Design en Colour Grading.
Gespecialiseerd in Film, Docu, TV, Online en podcasts producties.
Ook voor het maken van 5.1 of 7.1 surround mixes en DCP's.

Website

The Graca Company

The Graca Company is een hele toegankelijke eenmanszaak. Ik houd me vooral bezig met het produceren van (korte)films en series. Voornamelijk als creative producer. Daarbij word ik heel enthousiast van het schrijven van scenario's. Ook in dat geval mag je mij benaderen.

Website