Lokale bedrijven

48 Hour Film Project Rotterdam

Filmfestival

Het 48 Hour Film Project is een wereldwijde filmwedstrijd waarin teams de strijd aangaan om binnen 48 uur een korte film te schrijven, filmen, monteren en in te leveren.

Website

Any Colour Post Production

Geluidsstudio,Grading,Postproductie

Post Productie Studio voor Sound Design en Colour Grading.
Gespecialiseerd in Film, Docu, TV, Online en podcasts producties.
Ook voor het maken van 5.1 of 7.1 surround mixes en DCP's.

Website

Blinibioscoop

Rental,Catering,Grip,Filmfestival,Bioscoop

De BliniBioscoop in Rotterdam brengt filmkunst en Oost-Europa samen en tracht mensen op die manier bekend te maken met de politieke, culturele en economische nalatenschap van de voormalige Sovjet-Unie en eigentijdse ontwikkelingen binnen de internationale betrekkingen.

Website

BonteKoe Media

Corporate video,Postproductie,Verhuur (camera)

Goede montage is onzichtbaar, intuïtief en ritmisch in balans, soms high speed en andere keren tergend traag. De kunst van het weglaten –Kill Your Darlings-, precies het juiste vertellen, het comprimeren van een verhaal tot de essentie is wat een goede editor beheerst.

Website

BrokxMedia

BrokxMedia gaat voor boeiend bewegend beeld voor jouw doelgroep.
BrokxMedia bedenkt en maakt video's, animaties en timelapses voor bedrijven en organisaties.
Van wervende promo's, bedrijfsfilms, aftermovies en commercials tot praktische instructiefilms, uitleganimaties en educatievecontent.

Website

Bruchs

Videoproductiebedrijf met de focus op mensen. Veel actief in het educatieve domein met schoolpromotie-video's en verdiepende video's.

Website

Cinematic

Productie

Bij Cinematic brengen we bedrijven in beeld en laten we bedrijven groeien op een manier die uw doelgroep aanspreekt. Van commercials tot content voor social media, wij maken het. Video is de beste manier om een emotie en verhaal over te brengen naar uw (potentiële) klanten. Cinematic is hét ervaren

Website

CommercialDeal

CommercialDeal, gevestigd in Rotterdam, produceert radio- en tv commercials en prerolls in opdracht van lokale, regionale en landelijke adverteerders. Daarnaast bieden wij voice-casting services aan en werken met meer dan 100+ verschillende nationale en internationale voice-overs en stemacteurs.

Website

Cootjeman Copix Foundation

Filmproductie

Dwight Cooman werkt momenteel, met ruim 12 jaar ervaring, als zelfstandig
ondernemer als Gaffer en Director of Photography voor verschillende commercials en
audiovisuele clips. Zijn droom is zijn kennis en expertise toe te passen in de prachtige, nog onontdekte setting van Suriname.

Website

CUZZO Films

Filmproductie,Fotografie

Wij zijn Ted Heil en Raemy Abdelsalam, met onze passie voor Urban Sports creëren wij unieke momenten en uitdagingen. Van rennen over daken tot dansen met de camera, wij vinden altijd nieuwe manieren om onze creativiteit te uiten. Ontdek onze projecten en laat je inspireren!

Website

De Nee V Film en Tee V

Productie

De Nee V Film en Tee V is een productiebedrijf met focus op line producing en uitvoerende productie. Ruime ervaring in financieel projectadvies en meerdere prijs winnende producties opgezet of aan meegewerkt.

Website

Elements Productions

Productie

Elements Productions brengt verhalen tot leven. In de vorm van films, documentaires, televisieprogramma's, online content en kunstprojecten. Onze focus ligt vooral op verhalen die gedreven worden door maatschappelijke thema's en op werk van autonome makers met een sterke visie.

Website

Erasmus Film & Music

Ontwikkelaar van Crossroads010

Website

Eyecatcher de filmmakers

Zaken net effe vanuit een andere invalshoek bekijken. Waar de meeste binnen de lijntjes kleuren,
kleuren wij er vaak net effe naast. Dat vertaalt zich in originele videoproducties. Zijn we actief in specifieke sectoren? Nee, zeker niet. Ons inlevingsvermogen is groot net als onze nieuwsgierigheid.

Website

Filmacteerschool

Coaching

Wij geven les in acteren voor de camera. We doen dit in Theater het Kruispunt in Barendrecht. In februari start een nieuwe cursus van 10 avonden. Inschrijven kan via Theater het Kruispunt. Docenten: Danny Bliek en Yvonne van der Haven.

Website

FilmFoto Studio Rotterdam

Locatie (opnames),Verhuur (camera),Verhuur (geluid),Verhuur (grip),Verhuur (licht)

Studio huren voor een prikkie? Dat kan bij ons! Onze FilmFoto studio in Rotterdam is een plek voor fotografen en filmmakers om hun creativiteit de vrije loop te laten. Wij bieden ook verhuur van apparatuur. Bekijk onze website voor meer informatie.

Website

Groener Gras Producties

Productie,Corporate Video,Post Productie

Bij Groener Gras geloven we in zinvolle verhalen. We creëren met onze klanten creatieve visuele content en helpen zo bedrijven, overheden en merken om op een effectieve en innovatieve manier hun verhaal te vertellen en hun boodschap over te brengen.

Website

Het Camerahuis

Verhuur (camera),Verhuur (grip),Verhuur (licht)

Het Camerahuis is een high-end cinema camera rental gevestigd in Rotterdam. Het Camerahuis heeft als doelstelling om de film- en televisie-industrie in Rotterdam en omstreken verder te professionaliseren en te laten groeien. We adviseren je graag, zodat je altijd de juiste gear hebt voor jou shoot.

Website

Kaaps Film

Corporate video,Filmproductie,Grading,Productie,Postproductie

Wij zijn makers, en maken films voor jou en jouw bedrijf met alles wat we hebben.
Open, nuchter, met respect voor elkaar en met bakken aan positieve energie. Omdat we niks lievers doen.

Website

Korrel Film

Coaching,Corporate video,Filmproductie,Fotografie,Grading,Productie,Podcast productie

Korrel Film is een productiehuis uit Rotterdam. Met veel aandacht, tijd en liefde voor ons ambacht geven we verhalen en ideeën vorm.

Website

Lottaclass

Locatie (opnames)

Lottaclass is een multifunctionele black box ruimte van ruim 10 bij 5 meter op de Pelgrimstraat 5B in Rotterdam Delfshaven. De ruimte is o.a. geschikt voor foto/videoshoots, workshops, podcasts, livestreams en nog veel meer. Inclusief gebruik van statieven, lampen, podcast/livestream apparatuur.

Website

Make Way Film

Make Way Film maakt film fantastisch!
Rotterdams filmproductiebedrijf gespecialiseerd in vernieuwende genrefilm: horror, sci-fi & fantasy.

Website

Make Way Video

Make Way Video maakt video content voor bedrijven en overheden. Van meeslepende video's tot enerverende commercials en indrukwekkende online content. Wij nemen graag werk uit handen en gaan voor je aan de slag.

Website

Movie Stunts BV

Movie Stunts BV is gespecialiseerd in het creëren van actie voor film- en televisieproducties. Wij hebben een uitgebreid netwerk van stuntmannen en stuntvrouwen. Ook zijn wij uitstekend verzekerd voor het uitvoeren en begeleiden van stunts.

Website

Online Video Producties

Productie,Corporate Video,Film Studio

Wij van Online Video Producties vinden werkplezier, co-creatie en een duurzame werkrelatie belangrijk. Dit zijn voor ons dé ingrediënten voor krachtige online videoproducties.

Website

PhaseFactory

Muziek, Audio Post-productie, Mix en Sound Design Studio in Rotterdam
Gespecialiseerd In audio voor Commercial, Fictie en Corporate Video en Film producties, Podcast en muziek.

Website

Productiehuis Cruz

Productie

Productiehuis Cruz produceert audiovisuele- en podiumkunst projecten. Deze projecten zijn gebaseerd op actualiteiten, problematieken en taboethematieken in de maatschappij.

Website

Rauwkost Film

Productie

Geen woorden maar beelden

Website

Rocket Box Media

Rocket Box Media is een contentbedrijf based in Rotterdam. Film, video, animatie, vormgeving, website. Een los product of een campagne van A tot Z. Er is zoveel mogelijk dat we niet weten hoe we dat in dit tekstje moeten proppen.

The beauty and the brains binnen een product!

Website

Rotterdam Stories

Corporate video

Rotterdam Stories is gevestigd in de Maassilo, en we creëren een veelzijdig aanbod aan video-content voor onze klanten en partners.

We zijn recht-door-zee, staan voor diversiteit, en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van viral TikTok's tot lange speelfilms.

Niet lullen maar poetsen!

Website