Lokale bedrijven

Stichting Agie

Coaching,Productie

Stichting Agie is een betrokken partner voor filmmakers, kunstenaars, creatieven en culturele organisaties die een band hebben met Rotterdam. We ondersteunen bij de realisatie van projecten, verdere professionalisering en (inter)nationale samenwerking. Ook initiëren en produceren we eigen projecten.

Website

Studio Maslow

Productie

Studio Maslow zet nieuwe cinema in voor musea, themaparken en overheden. Nieuwe cinema is verhalen vertellen met nieuwe media. Inhoud gaat vóór de gimmick, we presenteren uw vertelling filmisch en boeiend.

Website

studio New West

Corporate Video

Hoe vertel je een verhaal over jezelf? Over wie je bent en wat je doet. Dit is precies waar wij met studio New West naar op zoek gaan bij het maken van een film. Authenticiteit kun je niet maken, maar alleen treffen. Door het stellen van de juiste vragen en een nieuwsgierige blik.

Website

The Graca Company

The Graca Company is een hele toegankelijke eenmanszaak. Ik houd me vooral bezig met het produceren van (korte)films en series. Voornamelijk als creative producer. Daarbij word ik heel enthousiast van het schrijven van scenario's. Ook in dat geval mag je mij benaderen.

Website

There Will Be Film

There Will Be Film wil mooie, betekenisvolle films maken en de belangstelling voor film in al haar vernieuwende en experimentele verschijningsvormen stimuleren. Ook wil de stichting de belangstelling voor niet-eigen culturen, waarmee wij in het maatschappelijk leven in aanraking komen, bevorderen.

Website

Umwelt Films

Corporate video,Filmproductie,Productie,Postproductie

Umwelt Films is dé videoproducent in Rotterdam voor het filmen van echte verhalen van echte mensen. Specialist in efficiënt filmen met kleine crews. We werken met ai video via ons sublabel Ai Films 010.

Website

Vierhaven Studio

Film Studio,Fotografie,Podcasts

Film en Foto Studio in Rotterdam west nabij Metro Station Marconiplein en Ringweg Rotterdam. Beschikbaar per dag of halve dag.

Website

Volya Films

Filmproductie

Website