Lokale bedrijven

The Graca Company

The Graca Company is een hele toegankelijke eenmanszaak. Ik houd me vooral bezig met het produceren van (korte)films en series. Voornamelijk als creative producer. Daarbij word ik heel enthousiast van het schrijven van scenario's. Ook in dat geval mag je mij benaderen.

Website

Ruckus Rental

Rental

Ruckus Rental. De meest professionele Audio – Visual rental van Rotterdam. Wij bieden hoogwaardige apparatuur voor film, tv, radio, eng en podcasts. Daarnaast bieden wij ons professioneel advies waar nodig.

Website

Snip Snap on Social

Corporate Video

Ontmoet contentbureau Snip Snap on Social. Likes vinden we leuk, maar resultaat nog leuker. Daarom maken we content die jouw merk het hele jaar door online onweerstaanbaar maakt en zichzelf uitbetaalt. Van strategie tot creatie: Snip Snap on Social snapt het.

Website

Rauwkost Film

Productie,Corporate Video,Grading,Geluids Studio,Film Studio,Post Productie

“Geen woorden maar beelden” is het arbeidsethos van het Rotterdamse filmproductiebedrijf Rauwkost Film. Een team van expressieve makers met elk hun eigen visie en achtergrond, maar allemaal met één doel voor ogen: mooie verhalen vertellen. Zowel in opdracht, als autonoom.

Website

Rotterdam Stories

Corporate video

Rotterdam Stories is gevestigd in de Maassilo, en we creëren een veelzijdig aanbod aan video-content voor onze klanten en partners.

We zijn recht-door-zee, staan voor diversiteit, en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van viral TikTok's tot lange speelfilms.

Niet lullen maar poetsen!

Website

Blinibioscoop

Rental,Catering,Grip,Filmfestival,Bioscoop

De BliniBioscoop in Rotterdam brengt filmkunst en Oost-Europa samen en tracht mensen op die manier bekend te maken met de politieke, culturele en economische nalatenschap van de voormalige Sovjet-Unie en eigentijdse ontwikkelingen binnen de internationale betrekkingen.

Website