Première 'Casa Coco' in LantarenVenster

7 november 2022

Vanavond gaat in LantarenVenster de nieuwe Nederlandse film ‘Casa Coco’ in première. In deze comedy wordt 88 minuten onvervalst plat Rotterdams gesproken. Dat is niet verwonderlijk, want de cast bestaat voor het grootste deel uit bekende namen uit onze lokale industrie. Onder andere Gerard Cox, Joke Bruijs, Loes Luca, Richard Groenendijk en Frederique Spigt prijken op de aftiteling.

De film gaat over de Rotterdamse Pleun die al jaren Casa Coco runt, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

Vanaf donderdag is ‘Casa Coco’ te zien in bioscopen door heel het land. Bekijk hier alvast de trailer.

 

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

EVENEMENTEN