Rotterdam is decor voor nieuwe Netflix film 'The Takeover'

14 november 2022

Wat kan Rotterdam toch prachtige decors bieden… Deze week is de Nederlandse cyber-krimi ‘The Takeover’ verschenen op Netflix. De film werd vrijwel volledig opgenomen in Rotterdam, waarbij ook veel gebruik is gemaakt van buiten-scènes op herkenbare plekken in de stad.

In ‘The Takeover’ wordt een ethische hacker (gespeeld door Holly Mae Brood) beschuldigd van moord na het blootleggen van een privacyschandaal. Samen met haar onhandige blind date van de avond ervoor, probeert ze de politie te ontwijken en de criminelen op te sporen die haar chanteren.

Voor een snelle blik bekijk je onderstaand de trailer. De volledige film vind je op Netflix.

 

 

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

EVENEMENTEN