Win kaarten voor de Rotterdamse première van Ome Cor

13 december 2022

De film ‘Ome Cor’ van Martin van Waardenberg en Peter Verhage beleefde maandagavond haar gala-première in het Oude Luxor-Theater. In deze ongelofelijk Rotterdamse productie trekt een stoet aan bekende Rotterdamse locaties, scheldwoorden én acteurs aan de kijker voorbij.

De film is te bekijken via diverse streaming diensten, waaronder Ziggo, Amazon Prime en KPN. Een deel van de opbrengst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis.   En de eerste recensie in de Metro kreeg vandaag 5 sterren. Lees de recensie hier.

 

Ome Cor premiere 1 Ome Cor premiere 2

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

Tip de redactie

EVENEMENTEN


[tribe_events_list]