Ismar Vejzovic en Dzenita Camo ontvangen Startsubsidie Nederlands Filmfonds

12 december 2022

Goed nieuws voor regisseur/scenarist Ismar Vejzovic en producent Dzenita Camo. Het Nederlands Filmfonds heeft de twee Rotterdammers een Startsubsidie toegekend voor de ontwikkeling van hun short film ‘Pin’. Met behulp van de bijdrage kunnen zij in de komende maanden hun plannen verder concretiseren.

Pin is een korte drama film over het leven van een jonge professor die vluchteling is geworden en zijn strijd om verder te gaan met zijn leven na het verlies van alles wat hem dierbaar was. De plot verbindt het verleden, heden en de toekomst in een universele vluchtelingenervaring die resoneert in alle conflicten die we onlangs hebben meegemaakt en alle conflicten die momenteel over de hele planeet gaande zijn. Het is een universeel anti-oorlogsverhaal dat laat zien wat er gebeurt als we stoppen met dialoog en tolerantie en onze toevlucht nemen tot geweld en wapens.

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

Tip de redactie

EVENEMENTEN


[tribe_events_list]