Inspirerende sprekers en een volle zaal tijdens ‘Rotterdam mijn Filmstad’

24 november 2022

Wat hebben we gisteren genoten van ons eerste event ‘Rotterdam mijn Filmstad’ in KINO Rotterdam gepresenteerd door de talentvolle Lamara Strijdhaftig. De ramvolle zaal genoot van inspirerende talks van Rauwkost Film, Rasheida Adrianus en Danny Stolker. Ook presenteerden we onze nieuwe website aan het publiek, dat via een QR code direct een eigen profiel aan kon maken. 

Poseren voor de foto wall mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Deze gezellige avond vol lachende gezichten sloten we af met een heerlijke netwerkborrel in het KINO café. Proef de sfeer via de mooie beelden van fotograaf Gerard de Graaf hieronder. Meer foto’s volgen snel op onze Facebook pagina.

Rotterdam Mijn Filmstad nov 22_1 Rotterdam Mijn Filmstad nov 22_2 Rotterdam Mijn Filmstad nov 22_3 Rotterdam Mijn Filmstad nov 22_4 Rotterdam Mijn Filmstad nov 22_5 Rotterdam Mijn Filmstad nov 22_6

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

Tip de redactie

EVENEMENTEN


[tribe_events_list]