Opening Makers op Zuid: nieuw verzamelpand voor mediamakers

19 november 2022

Vandaag is Makers op Zuid officieel geopend, een nieuw verzamelpand in het Oude Raadhuis aan de Charloisse Kerksingel. Makers op Zuid is een initiatief van Aïssatou Traoré en Stijn van Leeuwen. Deze levendige verzamelplek voor mediamakers, biedt werkplekken voor zowel autonome als artistieke makers. Meer diversiteit brengen in de Rotterdamse film- en mediascene is daarbij een belangrijke drive van de initiatiefnemers.

Lees het interview met Aïssatou Traoré in De Havenloods en ontdek meer over dit mooie initiatief.

 

Tip de redactie!

Heb je nieuws dat te maken heeft met film én Rotterdam? Stuur een bericht aan de FPR redactie. We laten je snel weten of we het bericht plaatsen op onze website en/of sociale media.

EVENEMENTEN