Geweldige opkomst tijdens FPR netwerkevent in Podium Islemunda

Geweldige opkomst tijdens FPR netwerkevent in Podium Islemunda

23 februari 2024

We kijken met veel plezier terug op ons kennis-en netwerkevent in Podium Islemunda gisteravond. Een geweldige opkomst, een leerzame workshop cameratechniek van Rieks Soepenberg en actrice Jennie Cruz Calvo en een geweldig panelgesprek over het schrijven en indienen van filmplannen. Onder leiding van presentator Hans Dekker werd er waardevolle informatie gedeeld door Tamara Vuurmans, Nienke Korthof, Jolijn van Rees en Kaweh Modiri. Veel dank aan Nederlands Filmfonds, VPRO en Tangerine Tree voor jullie medewerking.

En een groot woord van dank aan de leden van onze Commissie Evenementen: Jennie Cruz Calvo, Hans Dekker, Raemy Abdelsalam, Nils Swibben en Iris Klein!